Stillinger

Læreplass

Læreplass innen malerfaget

Stillinger: 1
Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson:
Tor Jurs Meusburger
Telefon: 95928787
Mail: Tor.meusburger@malermestermeusburger.no

Vil du lære mer om malerfaget i praksis? Malermester Meusburger har i en årrekke hatt lærlinger med oss på spennende oppdrag. Hos oss får du være med på alt fra prosjekter på nybygg til flere hundre år gamle bygninger. Du får varierte arbeidsdager i læretiden som bidrar til en bredere læring og erfaring.

Malermester Meusburger her i Odda er en godkjent lærebedrift. Ett av våre fokusområder er å videreføre faglig kompetanse og gode holdninger til våre lærlinger. Du går god opplæring og muligheten til å være med på unike oppdrag. Malermester Meusburger AS er en del av Håndverksgruppen.

Håndverksgruppen (HG) er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 ansatte. Vil du jobbe i et fremtidsrettet miljø hvor vi setter kvalitet og seriøsitet svært høyt? Med læretid hos Malermester Meusburger får du en fot innenfor HG som kan være nyttig for videre jobber. Du får jobbe i et nyskapende og fremoverlent selskap.

Vi representerer kvalitet og pålitelighet og ønsker deg med på laget hvis du:

  • har interesse for faget
  • er lærevillig og målrettet
  • er pålitelig og punktlig
  • er en lagspiller med gode samarbeidsevner
  • behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig svært godt

Send kortfattet søknad og CV til:

Tor.meusburger@malermestermeusburger.no

Eller bruk søknadsskjemaet nede på siden.

Om arbeidsgiver

Malermester Meusburger ble startet i 1983 og drives i dag av Tor J. Meusburger. Vi har en fargehandel i Odda og påtar oss oppdrag innen malerarbeid, gulvlegging og forsikringsskader. Det som skiller oss fra andre malermestere er vår kompetanse på antikvariske og dekorative teknikker. Som lærling i Malermester Meusburger får du bli med på spennende oppdrag med vedlikehold av kjente bygninger som gjerne er flere hundre år gamle der vi benytter tradisjonelle teknikker.

HG er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. Konsernet er representert fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord og har langsiktige avtaler innen rehabilitering og vedlikehold. I HG arbeider vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling, og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.