Stillinger

Malerarbeid

Kan du levere godt malerarbeid?

Stillinger: 1
Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson:
Tor Jurs Meusburger
Telefon: 95928787
Mail: Tor.meusburger@malermestermeusburger.no

Er du en dyktig maler som har lyst til å jobbe i et nyskapende og fremoverlent selskap er vi riktig valg for deg. Håndverksgruppen er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. Malermester Meusburger AS her i Odda søker nå flere fagfolk som ønsker å jobbe i et fremtidsrettet miljø hvor vi setter kvalitet og seriøsitet svært høyt.

Malermester Meusburger opplever stor pågang og vi søker derfor enda flere dyktige malere. Vi arbeider målrettet med fagopplæring og nødvendig opplæring og sertifisering vil bli gitt.

Vi representerer kvalitet og pålitelighet og ønsker deg med på laget hvis du:

  • er selvstendig, effektiv og målrettet
  • har interesse for faget
  • har kompetanse tilsvarende norsk svennebrev eller lang erfaring fra faget
  • er pålitelig og punktlig
  • behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig svært godt
  • har sertifikat klasse B

I tillegg må du være en lagspiller som liker å lære bort da vi har lærlinger i selskapet. Vi ønsker å videreføre faglig kompetanse og gode holdninger til våre lærlinger, som er fremtidens malere.

Send kortfattet søknad og CV til:

Tor.meusburger@malermestermeusburger.no

Eller bruk søknadsskjemaet nede på siden.

Om arbeidsgiver

Malermester Meusburger ble startet i 1983 og drives i dag av Tor J. Meusburger. Vi har en fargehandel i Odda og påtar oss oppdrag innen malerarbeid, gulvlegging og forsikringsskader. Det som skiller oss fra andre malermestere er vår kompetanse på antikvariske og dekorative teknikker. Som ansatt i Malermester Meusburger får du bli med på spennende oppdrag med vedlikehold av kjente bygninger som gjerne er flere hundre år gamle der vi benytter tradisjonelle teknikker.

HG er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. Konsernet er representert fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord og har langsiktige avtaler innen rehabilitering og vedlikehold. I HG arbeider vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling, og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.