Fargehandel

Antikvariske produkter

Malermester Meusburger er spesialist på antikvarisk malerarbeid. I vår fargehandel kan vi tilby en rekke nisjevarer til våre kunder. Vi hjelper deg å finne produkter som kan brukes på verneverdige og fredede bygg. Alle bygg før 1950 ble malt med linoljemaling. Malingen har nå fått ny oppmerksomhet ettersom den er miljøvennlig å bruke og produsere, og er helt uten mikroplast.

Fargehandel1

Maling

Vi hjelper deg å finne fargene som får ditt hus til å føles som et hjem.

Det er viktig å gjøre et grundig forarbeid før du går i gang med malingen. Kanskje må det vaskes, sparkles og grunnes. Riktig underlag og forarbeid er vesentlig for å oppnå ønsket sluttresultat. Vi vet hvilke materialer som skal brukes til ulike underlag. I vår fargehandel får du veiledning og råd til både innendørs og utendørs maling.

Hjelp fra A-M → Alt du trenger av maling og utstyr for selv å male

Hjelp fra A-Å → Alt du trenger og våre fagfolk tar jobben med å male

Fargehandel2

Utvendig maling

Å velge riktig maling er halve jobben for å bevare ditt hjem. Vi kjenner klimaet på Sørlandet og vet hvilke egenskaper malingen må ha for å holde lengst mulig. Vi hjelper deg på veien for å finne riktig maling der både farge og kvalitet blir ivaretatt.

Innvendig maling

Fargerike Christensen hjelper deg å skape det rommet du drømmer om. Med tusenvis av farger finner vi i sammen kombinasjoner som passer best hos deg. Våre dyktige malere hjelper deg å finne malingen som er tilpasset underlaget der du skal male. For best resultat må ikke forarbeidet nedprioriteres.

Vegg

Innenfor husets vegger er det kjekt å gjøre forandringer. Tiden og trendene endrer seg. Det du syns var så fint for noen år siden gir deg kanskje ikke den samme følelsen i dag. Mal én eller flere vegger i en ny og spennende farge. Vi har også tapet i ulike farger, mønster og strukturer. Våre hyggelige medarbeidere hjelper deg å finne produktene du trenger for en forandring hjemme.

Tapet – Maling – Dekormaling – Grunning – Sparkel – Utstyret du trenger

fargehandel - vegg

Vi kan gjøre arbeidet for deg

Malermester Meusburger er godkjent våtromsentreprenør og kan legge fliser, vinylgulv eller belegg på ditt bad eller vaskerom. Gulvbelegg som er beregnet for våtrom må legges av en håndverker for å sikre at det er 100% vanntett.

Gulv

Kundene som kommer til vår butikk har gjerne sett for seg hvordan sitt nye gulv skal se ut. Andre kommer innom for å få råd og inspirasjon.

Gulvbelegg

Vi har gulvbelegg i vinyl og linoleum som er behagelige å gå på og enkle å holde rent. De slitesterke egenskapene gjør de til et ypperlig valg til barnerom, gang, bad og vaskerom.

Teppegulv

Vi selger også vegg-til-vegg-tepper. Dagens teppegulv har høy kvalitet og er blitt mer motstandsdyktige mot flekker. Teppegulv demper lyden av føttene mot gulvet og kan gjøre både soverommet og loft/kjellerstua koseligere. Vi har også tepper til utendørsbruk som er perfekt til hagestuer.

Gulvbelegg lagerført

Dekormaling

Mal en vegg med dekormaling for å skape en stilig effekt. Dekormaling kan brukes over tidligere tapet, gips, spon, mur og de fleste overflater. Serien fra san marco skaper en metallisk effekt og finnes i ulike farger. Du finner også en variant som gir skarpe kontraster og vil skape spennende effekter når overflaten treffes av lyset. Vi har også dekormaling med matt kalkeffekt. Vi leverer også dekormaling fra Nordsjö.

Luxury på brannmur 2