Håndtverksgruppen

Godt håndverk, bedre livskvalitet

En god håndverker er også bevisst på hvordan omgivelsene påvirker oss. Hvordan farger, materialvalg, tekstur og linjer spiller sammen og påvirker hverdagen vår – enten vi jobber i hjemmet, på arbeidsplassen eller i uterommet. Mange av håndverkerne våre trekker frem gleden over å skape noe som det beste med jobben. Håndfaste resultater og store forandringer du ofte kan se fra den ene dagen til den neste.

Mange fungerer som rådgivere opp mot kunder og hjelper til med alt fra materialvalg, farger og planlegging, til tekstur, glansgrad og finish. Hvordan skal overflaten kjennes ut? Og hvilken stemning skal den være en del av? Valgene er mange, og vi vet at det vi hviler øynene på hver dag betyr noe for livskvaliteten. Det er det som skiller en faglært fra en ufaglært overflatebehandler.

Nordens beste fagfolk

I Håndverksgruppen har vi håndplukket over 80 av de beste håndverksbedrifter i Skandinavia. Sammen kan vi bevare verdien av solid håndverk! Vår kjernevirksomhet er maling-, flis- og gulv. Dette er overflatetjenester som vi primært leverer til proffmarkedet, men også til private. Vi er tett på kundene våre, og jobber for at hver enkelt skal ta eierskap og kundeansvar i sitt prosjekt. Det sikrer kvalitet i alle ledd.

Sammen leverer vi ypperste kvalitet til avtalt tid og pris, og alltid med kundens beste i tankene. Gjennom godt fellesskap, samarbeid og raus deling av erfaringer, utgjør vi et positivt fagmiljø med både faglig driv og sosial moro.

Håndverksgruppen

Vi er stolt medlem av Håndverksgruppen som består av Nordens beste og mest solide malermesterbedrifter.

Det er stor forskjell på å bruke faglært og ufaglært arbeidskraft til oppussing og vedlikehold. Det handler ikke bare om det du ser. Det handler like mye om det du ikke ser som grunnarbeid, materialvalg, håndverket og håndverkeren.

Vi garanterer høy faglig dyktighet og profesjonelt utført arbeid, både når det gjelder nye og gamle maleteknikker. Vi samarbeider kun med de beste leverandørene for å sikre best mulig verdi, levetid og miljøeffekt. Vi satser også sterkt på kompetanse- og produktutvikling for å kunne tilby våre kunder det beste til enhver tid.

Et samarbeid gir mange fordeler:

  • Vi består av Norge og Nordens beste og mest solide malermesterbedrifter.
  • Har tilgjengelighet over hele Norge og utvalgte steder ellers i Norden
  • Du får en kontaktperson å forholde deg til, uansett lokasjoner på prosjektet.
  • Vi er miljøbevisste malermesterbedrifter.
  • Benytter kvalitetsprodukter fra de beste leverandørene.
  • Har fokus på kvalitetskontroll; oppfølging, kommunikasjon, service og etterkontroll.
  • Du får full oversikt med en prosjektleder – en pris.
baroniet

Med fokus på miljø

I en verden der det stilles stadig høyere krav til effektivitet og konkurransen mellom bedrifter blir tøffere, blir miljøet enda viktigere. Det er vanskelig å få troverdighet for kvalitet hvis bygget er nedslitt og mangler vedlikehold.

Miljøfokus og vedlikehold skal speile bedriftens visjon og bidra til at medarbeiderne inspireres til å oppfylle ønskede mål.