Løkken A/S

Er en landsdekkende importør av byggevare- produkter. Selskapet representerer Uzin AG, som produserer avrettingsmasser, lim, membran og fugemasse. Løkken importerer keramiske fliser fra flere av verdens ledende produsenter.

Se bilder fra showroom hos Marazzi i Italia her.

Se bilder fra showroom hos Rako i Tsjekkia her.

Tarkett AS markedsfører og selger gulv og vegg til private boliger og til prosjektmarkedet. Bedriften har et bredt sortiment av vinyl, parkett, linoleum og laminat, samt gulv og vegg til våtrom. Tarkett AS omsatte i 2005 for 330 millioner kroner.

Nordsjö

Nordsjø - over 100 år!

Nordsjø har gjennom 100 år vokst seg frem til å være en av Norges ledende leverandører av maling, lakk, sparkel og tilbehør. Det produseres drøyt 30 millioner liter maling i året ved anlegget i Sege utenfor Malmö.

Nordsjø ble grunnlagt i Malmö i 1903 som en detalj- og grossisthandel for maling og lakk under navnet Nordström og Sjögren. Etter hvert startet vi også opp egen malingsproduksjon. Vi har gjennom disse 100 årene skaffet oss så lang erfaring at du kan være helt trygg når du velger å bruke våre produkter. I 1994 ble Nordsjø en del av verdens største malingskonsern, Akzo Nobel.

Akzo Nobel har over 60.000 ansatte i over 80 land, og har et stort sortiment som spenner fra maling for hus, til biler, broer, skip, fly og ikke minst maling til NASAs romferger.

Produktutvikling og grundig testing er et av Akzo Nobels viktigste satsingsområder. Årlig bruker Akzo Nobel ca 1,3 milliarder kroner årlig til forskning innen maling. Fokusområder er bl.a. eksteriørmalinger som skal vare lenge, og derfor må tåle ekstreme forhold av sol, tørke, frost, kulde, regn og fuktige klima. Miljøvennlige produkter er også et stort satsningsområde (les mer om dette under "Aktuelt" i menyen: VANN - vårt mest brukte løsemiddel!).

Vi er stolte av å kunne fortelle at kjente bygninger som operahuset La Scala i Milano, og vakre Portofino i Italia er fargesatt med hjelp av ekspertise fra Akzo Nobels Estetiske Senter, og malt med Sandtex murmaling fra Akzo Nobel. I Nordsjøs sortiment heter samme malingen nå Murtex.

Mesterfarge er en landsdekkende kjede av maler – og byggtapetsermestre og  farge og interiørbutikker.

Alle våre medlemmer har mesterbrev

Det betyr at vi kan garantere høy faglig dyktighet og profesjonelt utført arbeid. Alle våre medlemmer er også medlem av Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund, noe som innebærer at de plikter å følge forbundets etiske regler både når det gjelder faglig utførelse og kundebehandling.

Høy kompetanse på gamle og nye malerteknikker

Vi kan gamle håndverkstradisjoner som marmorering, lasering og ådring, noe som er viktig ved oppussing av eldre hus. Samtidig følger vi nøye med på alle de nye teknikkene, slik at du skal ha mange valgmuligheter når oppdraget skal utføres.

John O.Borge AS

Borge er landets ledende leverandør av tapeter og gardiner til faghandelen. Med vårt oppdaterte designstudio, avanserte logistikksystem og landsdekkende distribusjon; produktutvikler, markedsfører og distribuerer vi tidsriktige kvalitetsprodukter.

Selskapet holder til i et moderne forretningsbygg på Vøyenenga i Bærum, har 24 medarbeidere og er eiet av det svenske Eco-Boråstapeter AB