Tjenester

Malermester Meusburger har spesialisert oss på antikvarisk malerarbeid, men vi påtar oss også andre typer malerarbeid. Skal du male ute eller inne, eller kanskje legge gulv? Vi er leveringsdyktige og kan gi deg det resultatet du drømmer om.

Antikvarisk malerarbeid

Malermester Meusburger er spesialist på dekorative og antikvariske teknikker. Vi utfører restaurering av verneverdige og fredede bygninger og gjenstander. Listeførte kirker krever også antikvarisk kompetanse. Vi påtar oss jobber både for offentlig- og privateide bygninger.

Malermester Meusburger er en av få bedrifter i området som har kompetansen som trengs for å vedlikeholde og reparere bygninger med antikvarisk verdi. Vi påtar oss oppdrag både for utendørs og innendørs prosjekter.

Kontakt Malermester Meusburger dersom du har noe antikvarisk arbeid som skal utføres.

Tjenester1
Tjenester2

Eier du et vernet eller fredet bygg?

Malermester Meusburger kommer på befaring og skriver tilstandsvurderinger og -rapporter. Disse må sendes inn sammen med søknad om midler før du går i gang med et prosjekt. Dersom du ønsker å gjøre større endringer eller reparasjoner må by- eller riksantikvaren kontaktes. Det er mange retningslinjer som må følges, men heldigvis finnes det flere støttefunksjoner som kan gi deg midler til prosjektet ditt. Kulturminnefondet, fortidsminneforeningen og andre søkeinstanser kan

Vi hjelper deg med prosessen.

Våre dyktige ansatte gir deg resultatet du ønsker.

Din malermester i Odda! Malermester Meusburger har kompetansen som trengs for å utføre alle typer malerarbeid. Det tar tid å pusse opp bolig eller fritidsbolig. Vi maler vegger, tak og byggets utside slik at du får det akkurat slik du ønsker. La våre malere gjøre jobben for deg.

Ønsker du å male selv? Kom innom vår fargehandel eller les mer her.

Utne Kyrkje 2

Innvendig maling

I Norge er vi mye innendørs og da er det kjekt med litt forandring. Kanskje er du lei av fargen på kjøkkenet, den nye sofaen passer ikke inn med fargen i stua eller minstejenta i familien syns det er alt for teit med rosa rom nå. Har du noe du vil male, men føler at tiden ikke strekker til? Malermester Meusburger tar malejobben for deg.

Utvendig maling

På tide å male huset eller hytta? Malermester Meusburger sikrer et fint resultat som varer lenge. Med riktig maling og en grundig jobb kan du legge mange fine sommerdager bak deg før det er på tide å male igjen. Vi kan også male fredede og vernede bygninger.

Gulvlegging

Helt siden vår oppstart i 1983 har vi hjulpet våre kunder med gulvlegging. Vi legger blant annet gulv i butikker, kontorer og hjemme hos privatpersoner. Når du skal legge gulv er det viktig med et godt forarbeid slik at underlaget er jevnt. Det kan være nødvendig å avrette gulvet før nytt gulv skal legges. Overlat gulvleggingen til oss for et fint og jevnt sluttresultat.

Vi legger gulvbelegg, vegg til vegg tepper, epoxy og linoleumsgulv. Gulvet kan du kjøpe i vår fargehandel. Malermester Meusburger hjelper deg fra A til Å.

Belegg trapp

Flislegging

Malermester Meusburger er godkjent våtromsentreprenør. Vi legger fliser for deg både på gulv og vegger. Vi har tatt flisleggingsoppdrag helt siden firmaets oppstart. Du kan derfor være sikker på at du får en dyktig fagmann på besøk når du skal legge fliser. På badet er det viktig å bruke en membran under flisene for god fuktsikring. Kvalitet i både arbeidet og produktene gir deg fliser som holder seg fine i flere tiår fremover.

Flislegging gulv

Forsikringsskade

Håndverksgruppen (HG) har avtaler med forsikringsselskaper som Gjensidige, IF, Tryg, Eika, Frende, Sparebanken1 og DNB. Som medlem av HG påtar Malermester Meusburger seg oppdrag for å reparere og tilbakestille skader. Vi maler både utvendig og innendørs, legger gulv og fliser. Når det er snakk om forsikringsskader er det ekstra viktig skape en god kundeopplevelse. Vi  ønsker å gjøre prosessen så raskt og enkelt som mulig for våre kunder når vi fikser skaden.

Naturhistorisk museum 7